sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ruusuinen ranskis-tutoriaali

Okei eli päätin tehä tutoriaalin, kuinka tehdä tälläiset ruusuiset ja vähän vintage tyyliset ranskikset! Kaikkia vaiheita en saanut kuvattua, mutta toivottavasti tekstit sitten korvaa kuvat :)
Kuten kuvasta näkyy tarvitaan kahta erisävyistä vaaleanpunaista lakkaa (vaalea ja tumma), vihreää, tummaa korostusväriä ja  valkoista  lakkaa. Lisäksi tarvitset dotting tool:in tai taivutettu pinnikin käy. Hammastikkua tarvitaan yksityiskohtiin.
Ensiksi tee ranskis, kannattaa käyttää teippejä apuna (toisin kuin minä tein), jotta ranskiksista tulee suorat ja siistit.

Anna valkoisen lakan kuivua hiukan ennen kuin teet seuraavan vaiheen. Eli laita alustalle vähän vaaleampaa pinkkiä lakkaa ja ota sitä hieman pinnin/dotting toolin kärkeen.

Tee pinnin avulla pilkkuja ranskikseen, pilkkujen ei tarvitse olla pyöreitä.


Seuraavaksi ota tummempaa pinkkiä alustalle ja hammastikkua apuna käyttäen rajaa vaaleammat pilkut. Tee ensin pilkun keskelle piste ja tee sen jälkee muutamalla viivalla pilkun ympärille viivat. Tässä vaiheessa noi ruusut näyttää vähän leopardi pilkuilta tai vastaavilta, mutta lopuksi ne kyllä tunnistaa ruusuiksi :)

Seuraavaksi tee ruusuille lehdet vaalenvihreällä, tässäkin pinni/dotting tool ovat hyviä apuvälineitä.


Ota sitten korostusväriä (minulla tummansininen) ja laita lehtiin hieman sitä hammastikulla.
Tykkään jotenkin nyt tosi paljon noista strasseista niin laiton sitten peukaloon vielä strassin :)


Näitä voi tietysti myös soveltaa tekemällä koko kynteen ruusuja ja eri pohjaväreillä saa tosi kivoja kynsiä! Toivottavasti tästä oli edes jollenkkin jotain iloa :)

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

tosi ihania nää kaikki kynnet!! oot taitava :--)

Rosita kirjoitti...

Ihan mielettömän ihania kynsiä, nää on ehkä mun lempparit! Tosi söpöt :)

http://chiquine.blogspot.com

nella kirjoitti...

Jenni: haha kiitos :)

Rosita: Kiitti! Nää on ehkä munki lempparit:)