perjantai 25. marraskuuta 2011

Turhautumista ja söpöilyä

Nyt ei halunnut kynsienlakkailu oikein sujua... Ekaksi löysin jostain kaapin pohjalta tollasen kultasen lakan. (Kauankohan se oli sielläkin lojunut?) No päätin sitten kokeilla sitä ja se oli ihan hirveetä litkua! Tossa kuvassakin se on melko läpikuultavaa ja vaaleeta vaikka 4 kerrosta laitoinkin.
Eli toi kultanen lakka EI toiminut ja otin sen samantien pois... Tässä vaiheessa olin jo melko turhautunut kun lakka ei halunnut millään kuivua ja oli todella vaaleeta. No sitten lakkasin kynnet ihan perus punaisella lakalla.

Toi Isadoran lakka (sävy 640 City Red) oli tosi laadukas ja siinä oli ihanan leveä sivellin, että lakan sai melkeenpä yhdellä vedolla, ihan ton kultasen lakan vastakohta siis. Mutta sitten lakka kuivuikin mattapintaiseksi ja innostus lopahti, joten otin nämäkin lakat pois. Tosi turhauttavaa lakkailla kokoajan kynsiä uudelleen!

No sitten päädyin tälläiseen vino manikyyri ratkaisuun:

Tosi helpot tehdä ja söpöt! (Ehkä vähän liiankin söpöt mun tyyliin) Mutta tykkään! Ja ehkä tällänen söpöily välillä vähän piristääkin.

Käytin teippejä noiden manikyyrien tekemiseen, sitten vaan pallot dotting tool:illa ja vähän glitter lakkaa tohon reunaan + strassit peukaloihin, helppoa!

Kommenttia sitten vaan tulemaan:)
XOXO Nella

 Mun silmät näyttää tosi lagisilta tossa kuvassa! :P Kova yritys edustaa.... :D


4 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin kynsilakka, mikä ei tunnu kuivuvan ollenkaan. Söpöt kynnet sait kyllä aikaiseksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia kynsiä!

nella kirjoitti...

Nina: Niimpä, menee välillä hermot ihan kunnolla huonolaatusiin kynsilakkoihin!

Elina: Kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

moi, ootko kokeillu sellasta kynsilakan kuivattajaa? sitä saa vaikkapa Avonilta ja Oriflamelta ! tosi kätevä ja mulla toimii ainaki.

itsekin laitan kynsiä :)