perjantai 30. joulukuuta 2011

Sanomalehteä kynsissä!

Okei, eli päätin tehä sanomalehtikynsi-tuton :) Mulla oli tossa syksyllä sanomalehtikynnet ja multa kyseltiin koko ajan, että miten ne on tehty :) Nyt päätin sitten jakaa tän infon kaikille.

Eli näihin kynsiin tarvitset:
-haavojenpuhdistus/desifiointiainetta
-Alulakka
-Joku vaalean värinen lakka, itelläni Isadora 103 Magic Frost, mutta esim. beige, harmaa tai  vaaleanpunainen lakka käy varmaan ihan hyvin.
-päällyslakka
-sanomalehteä, (pinsetit) ja pieni alusta


Ekaksi lakkaa kynnet alulakalla ja anna kuivua. Sitten lakkaa valitsemallasi lakalla. Lakan kannattaa kuitenkin olla vaalea, jotta sanomalehti näkyy siinä. Olin nyt vähän tylsä ja lakkasin vaan valkoisella... Kannattaa antaa sitten lakkakerroksen kuivua kunnolla.

Kun kynnet on kunnolla kuivuneet tee seuraava vaihe, eli laita alustalle vähän haavojenpuhdistusainetta. Ota pala sanomalehteä (mulle päätyi kynsiin nyt helsingin sanomien mielipide sivut, koittakaa kestää) ja kasta se puhdistusaineeseen.

 Paina sanomalehden palaa kynteen melko kovaa 10-20 sekuntia. Jos tässä vaiheessa se kynsilakka ei ole kuivunut se jää kiinni sanomalehdenpalaan, joten kärsivällisyyttä sen lakan kuivumisen kanssa ;)

Ota sitten sanomalehti pois, ja kynsiin on jäännyt tekstiä, jee!

 Tee sama lopuillekkin kynsille. Jos sanomalehdestä jää tekstiä sormiin tai kynsinauhoihin, se lähtee pois vedellä. Viimeistele sitten kynnet päällyslakalla, jottei tekstit lähde pois. :)

Näin saa sitten kivat kynnet melko nopeesti! Toivottavasti tässä oli jollekkin jotain uutta tai apua!

12 kommenttia:

ViQ kirjoitti...

Aivan ihanat kynnet! (:
Noiden takia aionk kyllä mennä ostamaan desifiointiainetta! :D

www.viqq.blogspot.com

nella kirjoitti...

ViQ: Kiitos :)ja kyllä kannattaa!

Julia kirjoitti...

ihanat kynnet, pitää itekkin joskus kokeilla (:

Hely kirjoitti...

voi ei, aivan ihanat! pitää testata, varsinkin kun näyttää varmaan kivalta lyhyilläkin kynsillä :) ja muuten kantsii ottaa kommenttilomakkeesta toi sanavahvistus pois, se on vähän rasittava kommentoidessa :p

http://helyblogs.blogspot.com/

nella kirjoitti...

Julia: kiitos, kannattaa kokeilla:)

Hely: Jep, näyttää hyvältä ihan minkä pitusilla kynsillä vaan:) Ja sanavahvistus on poistettu! :D

Kynsille kirjoitti...

Pakko tätä on päästä kohta kokeilemaan! Ei niin vaikealtakaan vaikuta:) Tämähän kävis vaikka siihen 31päivän kynsihaasteen black and white päivään??:o Hyvä idea- vaikka itse sanonkin..

nella kirjoitti...

kynsille:Ei olekkaan vaikeeta, mutta lopputulos näyttää silti tosi kivalta ja kynnet saa varmasti paljon huomiota ;)

Anonyymi kirjoitti...

mulla jää paremmin tekstit ko lakka on vielä vähän märkää ja painaa sen vain muutaman sekunnin kynteen.. ei lakka tartu sanomalehteen jos sen on kastellu kunnolla :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat :) tein noi, mut ei tullu läheskää yhtä hienot ku sulla tos tutoss... :/ luin eka et paina lehteä kynteen 10-20minuttia ://

Anonyymi kirjoitti...

Teen just näitä kynsiä. Jännittää miten onnistuu.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos todella hyvästä ohjeesta! :) Kynnet onnistu todella hyvin ja teksti pysyy hyvin kun jaksoin vain kärsivällisesti odottaa lakan kuivumista ;) Nyt on sitten jotenki erilaiset kynnet eikä aina samat; kiitos sinulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Itse oon tehnyt saman, mutta ihan vaan vedellä kostutetulla paperilla töpöttänyt sanomalehden palan märäksi.Toimii siis pelkällä vedelläkin. (: