maanantai 5. joulukuuta 2011

Siskolle kynnet :)

Tein eilen siskolleni kynnet, ei mitään super monimutkaista, mutta silti kivat! Toi neonpinkin, mustan ja glitterin yhdistelmä toimii :) En ookkan tässä vähään aikaan muille tehnyt kynsiä, ihan kivaa vaihtelua.
Tein itellenikin kynnet, halusin ranskiksen, mutta siihen silti jotain erikoista :) En eka meinannu keksii millään mitä teen, sitten muistin yhen youtube videon, missä neuvottiin tekemään tän tyyppiset kynnet:
(Anteeks muuten tää kuvien laatu, kamera ei ole tällä hetkellä mikään maailman paras...)

Olisin laittanu se videon tähän, mutten enää onnistunu löytää sitä, kun siitä on vähän aikaa kuitenkin kun sen katsoin...

Ihan onnistuneethan näistä tuli, mutta luulen, että ne videon kynnet oli monimutkaisemmat... En ihan tarkalleen edes muista millaset ne oli, jotain noihin mun kynsien suuntaan kuitenkin. 

Eipä tässä mitään ihmeellistä nyt, huomenna itsenäisyyspäivä, jos saan jonkun hienon idean niin on itsenäisyyspäivä lakkaus luvassa, en mee mitään kuitenkaan lupailee, koska huominen menee varmaan nukkuessa ;) Jos joku muuten sattuis löytämään sen videon, missä tälläset kynnet tehään, niin voi toki linkittää tähän!

Ei kommentteja: