torstai 8. joulukuuta 2011

Starry Night

Tein tänään uuden lakkauksen, vaikka pelkäänkin, että mun vihdoin vähän kasvaneet kynnet katkee treeneissä. Harrastan siis käsipalloa ja siinä noi kynnethän on siinä melkoisessa katkeamisvaarassa..No, mutta sitten asiaan! Tein pitkästä aikaa taas liukuvärjäystä! Tällä kertaa mustaa, pinkkiä ja tähtiä :)
Tein siis ihan perus liukuvärjäyksen ja lisäilin tähtiä koristeeksi. En uskonu, että sanon näin mutta oon ehkä vähän kyllästyny strasseihin ja glitterlakkaan, tähdet on siis ihan kivaa vaihtelua. Noi tähdethän on oikeesti tiimarista ostettuja askartelutähtiä, mutta käy ihan hyvin myös kynsiin? Tykkään näistä tosi paljon! Ja otsikko kuvaa näitä kynsiä täydellisesti ;) 
Pohjalla siis mustaa lakkaa (Golden Rose Fantastic Colour), eka liukuvärjäys kerros tummanpinkillä ( Visions Rally Racer), toinen liukuvärjäys kerros kärjessä ( Lumene Natural Code, 8 Be Fabulous) Tein liukuvärjäyksen pesusienen palalla, eli laitoin kynsilakkaa pesusieneen ja tuputin paperille ylimääräistä lakkaa ja sen jälkeen tuputtenlin kynteen. Laitoin noiden tähtien päälle tooooosi monta kerrosta pällylakkaa kun ei oiken muuten tahtonut kynnessä pysyä. Mutta muuten tää on tosi helppo & nopee tapa tehdä hienoja kynsiä :)  Noista tähdistä saa varmaan myös aika kivat joulukynnet punaisen lakan kanssa!
Huomasin muuten just, että täällä sataa lunta! Jes, jos vihdoin tulis kunnon talvi! Toivottavasti toi ei muutu vaan sitten vedeksi.... Helsingissä kun toi lumi ei kauhean kauaa halua pysyä...

Ei kommentteja: