sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Thank U, Santa! :)

Olen ilmeisesti ollut tosi kiltti kun sain näin paljon lahjoja! :) Kynsijuttuja tuli paljon tänä vuonna (miksiköhän ;) ) joten tässä lähiaikoina saattaa postauksia tulla melko tiuhaan tahtiin! No tässä kuitenkin nyt näitä saamiani joululahjoja:
Sain siis kynsijuttujen lisäksi hupparin, koiratyynyn, yöpaidan, Rihannan hajuveden, House Of Elliot käsikorun (ihana & tosi kallis!), lapaset, lenkkeilyhousut (hassu sana!), meikkipussin ja veljeltä sain "lahjakortin", jossa se lupas maalata mun huoneen! Oonki miettiny, että huoneeseen pitäis saada jotain piristystä, joten tarpeellinen lahja oli :)

Näytän nyt vähän lähemmin noita kynsijuttuja :)  

Kaksi pakettia kynsikoristeita!

Golden Rose Fantastic Color, sävyt 187 ja 184. Toi sähkösininen on ihana väri, pitää päästä nopeesti kokeilemaan!

Nää We Care Icon Fashion Nails- lakat sain kaverilta ja käytinkin niitä jo tossa edellisissä joululakkauksissa :) Turkoosi lakka on 29 Magic Azores ja pinkki on 12 Perfect Fuchsia. Ihania lakkoja molemmat!

Nämä Mavalankin lakat sain kaverilta! Sävyt 214 Violet Diamond ja 48 Black

Sitten varmaan joulun paras kynsiin liittyvä lahja! Sain nimittäin siskolta ekan oman Konadin leimalaatan! Laatta m57, vihdoinkin mulla on Konadin laatta! :) Päässä pyörii jo hirveesti ideoita millasia kynsiä näillä voi tehdä :) Tähän kuului myös leimasin ja kaavin, mutta ne unohtui kuvasta.

Näillä kahdella Konadin lakalla on sitten kiva leimailla :) Testailinkin jo vähän tota leimailua ja luulen että tarviin aika paljon vielä harjotusta! Leimat on melko vaikee saada osumaan kohdilleen...


Tää nyt ei oikeestaan kynsiin liity, mutta sain Rihannan Reb'l Fleur hajuveden, ja se on aivan ihana! 


Hihi oli pakko laittaa tää kuva! Koirakin oli joulutunnelmissa tonttuviitta päällä!

-Nella

Ei kommentteja: