maanantai 30. tammikuuta 2012

Muutamat kynnet

Oho viimeisimmästä postauksesta onkin jo melkein viikko!  Mun oli tarkoitus pitää tällä viikolla teemaviikko, mutta sen enempää selittelemättä siirrän sen ensi viikkoon. Lauantaina kävi pienoinen kynsitapaturma: 3 katkennutta ja nyt tosi lyhyttä kynttä. Viilailin sitten kaikki kynnet samanpituisiksi ja nyt hiukan aikaa joudun kestämään lyhyitä kynsiä :( Tässä kuitenkin viime viikon lakkauksia (ennen kynsien katkeamista)

Punaisia kynsiä ei olekkaan vähään aikaan ollut :)

Melkein minni-hiiri kynnet :))

 Ja tässä alla mun viime viikon ostos, ensimmäinen crackle-lakkani. En aiemmin ole oikein tykännyt crackle lakoista, mutta teemaviikkoa ajatellen päivin nyt tämänkin lakan varastooni.
Teemaviikko on siis ensiviikolla ja voisin itseasiassa paljastaa nyt teemankin ;) Eli ajattelin teemaksi elokuvia. Ensi viikolla siis tulossa seitsemät kynnet joidenkin elokuvien inspiroimana :) Oikeestaan oon jo suunnitellut kaikille viikonpäiville kynnet, mutta näette ne sitten ensi viikolla. Miltäs kuulostaa?

1 kommentti:

Kynsille kirjoitti...

Melkein Minnihiiri kynnet oli ehdottomasti lempparit näistä!:) Sulla on tosi kauniita kynsiä, mutta taidan nyt katsella loput kommentoimatta, ennenkun täytän koko viestitilasi;D

Ja laitan blogisi ehdottomasti mun linkkilistalle!