keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Yksinkertainen voi olla kaunista

 Ok, olin taas luova otsikoinnin kanssa :D Eilinen postaus oli niin tylsä ja lyhyt että nyt tulee vähän enemmän tekstiä sitten:) Eli tein tälläsen lyhyen tuotoriaalin helppojen ja yksinkertaisten kukkien teosta :) Unohdin nyt noi lakat kuvata, mutta tähän lakkaukseen tarvitsee mustan (Mavala 48 Black), valkoisen (Nail Art White) ja mustan nail art lakan+koristeeksi käytin keltaisia strasseja. Ja kannattaa käyttää esim. dotting toolia apuna muutamassa kohtaa.

Eli ensiksi lakkaa kynteen musta kärki.


Kun musta kärki on kuivunut ota dotting tooliin valkoista lakkaa ja tee sillä pilkku kynteen haluamaasi kohtaan.


Lisää dotting toolilla kolme pilkkua lisää ja anna kuivua.


Kun valkoiset pilkut ovat kuivuneet tee mustalla nail art lakalla keskelle pilkkuja piste. Tee sitten ohuita viivoja pisteestä reunoille.


Tässä kohtaa lisäsin strassin kukan keskelle. Kannattaa laittaa strassi kiinni kun lakka on vielä märkää ja käyttää pinsettejä strassin laitossa, muuten lakka voi sotkeentua.


Sitten päälle vain päällyslakkaa ja kynnet ovat valmiit :) Tää lakkaus on siitäkin kiva, että se on helppo tehdä myös toiseen käteen :)
 Ajattelin ensin, että tulipas epänellamaiset kynnet mutta oikeestaan tykkäänkin näistä tosi paljon!
 Mietin tässä, että voisin tehdä jonkun kivan videotuton. Aihetta en vielä tiedä ja en oikeestaan ole koskaan videota ladannut minnekkään, joten katsotaan onnistuuko edes koko homma, mutta aiheita videotutoon saa laittaa ja katsotaan jos se sitten onnistuu jossain vaiheessa :) Joten toiveita vaan tulemaan!

-Nella

2 kommenttia:

Kynsille kirjoitti...

Tämänkaltaisia kukkia olinkin ajatellut toteuttaa lähiaikoina:) Todin toteuttamisessa oli pieniä aukkoja, nyt selvisi.

nella kirjoitti...

no hyvä jos oli jotain apua :)