maanantai 16. heinäkuuta 2012

Teemaviikko: kaupungit & maat, day 1

Nyt lähtee teemaviikko käyntiin! Aiheena on "kaupungit ja maat", olen valinnut 7 maata tai kaupunkia ja lakkailen kynnet sitten niiden mukaan. Teemaviikon ensimmäiselle päivälle olen valinnut New York Cityn, haaveena on ollut käydä joskus Nykissä, mutta en ainakaan vielä ole saanut aikaiseksi. No, opiskelija budjetilla ei kyllä muutenkaan hirveesti lomailla, mutta Nykki on kyllä toivelistalla heti kun olisi varaa lähteä:) Mulle ensimmäisenä New Yorkista tulee mieleen (Vapauden patsaan lisäksi) pilvenpiirtäjät. Taiteilin siis korkeita rakennuksia kynsillekkin. Nimettömässä on olevinaan jonkinlainen graffitti, jossa lukee "N.Y.C.". Peukalon kynnessä taas lukee "New York City". Huomenna sitten teemaviikon toinen päivä :) 
Mitä mieltä teemaviikosta ja ensimmäisen päivän kynsistä?
Käytetyt: Miss Selene 218, We Care Icon, GT White Tip, Mavala Blue Mint, GT: Diva, Pink Candy, In Love, Lumene 39 Groovy, Lumene 9 Live It Up, Kiss Nail Art Black, Isadora Pink Lemonade, H&M Metallic Petrol, dotting tool

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vähänkö tollanen "graffiti" näyttää hienolt kynsissä!! ja muutenki nää teemaviikot on kivoi ku on joka päivä jotai uutta nähtävää :))

Enail kirjoitti...

Hienot. Erityisesti tykkään noista pilvenpiirtäjistä :)

nella kirjoitti...

Kiitos :)

iinankynnet kirjoitti...

ihanat kynnet(: