tiistai 17. heinäkuuta 2012

Teemaviikko: kaupungit & maat, day 2

 Teemaviikon toinen päivä menossa! Siirrytään eilisestä New York Citystä toiselle puolelle maailmaa, nimittäin Australiaan!  Kynsille taiteilin Australia aiheisia juttuja, tietysti hiukan stereotypisiä, mutta koittakaa kestää :D Pikkusormessa on koala karhu, nimettämömässä jonkinlainen Australian kartta, keskisormessa on kenguruista varoittava liikennemerkki ja etusormessa on Australian lippu tehtynä pastelli sävyillä. Peukalon kynsi oli viimeisenä lakattavana ja mietin pitkään mitähän siihen nyt keksisi. Mietin, että olisi kiva saada postia jostain niinkin kaukaa kuin Australiasta ja niimpä peukkuun tuli sitten postimerkki ja postileima, jossa lukee 'Australia'. Mitäs tykkäätte Australia aiheisita kynsistä?

Käytetyt: MNY 749, H&M Metallic Petrol, Mavala: Blue Mint; Lemon Cream; Pistachio; bankok, Gina Tricot Beauty: Pink Candy; White Tip, Lumene Groovy, Kiss Nail Art Black, Golden Rose 187, dotting tool

9 kommenttia:

Enail kirjoitti...

Onpa hienot! Kivan jutun keksinyt joka kynteen ja yhdessä ne on hieno kokonaisuus. Tykkään kaikista, mutta peukalo ehkä lemppari tai sitten koala tai kenguruvaroitus.

eekku kirjoitti...

tosi hienot

nella kirjoitti...

Kiitos paljon :)

sanna kirjoitti...

tee joskus näitä videolle! :) hienot on(8

nella kirjoitti...

joo hyvä idea :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä ostat kaikki ohuet siveltimet + dotting toolis?

nella kirjoitti...

dotting toolit on nettikaupoista, (esim. ihanat kynnet, sanna tara nail art) ja siveltimiä oon löytäny esim. kicksistä:)

kiinnostunut kirjoitti...

tuleeko kolmannen päivän postausta??????????????

nella kirjoitti...

tulee tulee :D