torstai 19. heinäkuuta 2012

Teemaviikko: kaupungit & maat, day 4

 Hei kaikille! Teemaviikko on jo puolessa välissä ja neljännen päivän kynsiin pääsi Japani aihe. Peukalossa lukee kanjeilla Japani, myös nimettömässä on kanjeja ja siinä lukee Tokio, pääsin myös käyttämään crackle lakkaa pitkästä aikaa koristeluun :).  Nostan kyllä hattua japanilaisille, jotka osaavat näitä merkkejä ulkoa, sen verran haastavaa noita oli taiteilla! Pikkusormessa ja etusormessa on kirsikkapuun oksia ja kukkia. Keskisormeen laitoin konad leiman (laatasta m57) ja tien raitoja. Ei nyt ehkä teemaviikon onnistuneimmat kynnet, mutta olen ylpeä itsestäni, että sain tehtyä kanjeja suht onnistuneesti (vieläpä kynsilakalla!) Tietenkin, joku joka osaa paremmin voi olla eri mieltä ;D Mitä mieltä neljännen päivän kynsistä? 

Käytetyt: Gina Tricot Beauty 56 Pink Candy, Gina Tricot Beauty White Tip, Lumene 39 Groovy, Isadora Pink Lemonade, Mavala Blue Mint, Kiss Nail Art Black & White, Golden Rose 188, Golden Rose Gaffiti (unohtui kuvasta), Konad Black, laatta m57, dotting tool

4 kommenttia:

Enail kirjoitti...

Nää on aivan ihanat. Tykkään erityisesti noista kirsikan kukista, mutta kaikki kynnet on tosi hienoja.

eekku kirjoitti...

kivat myös nää ja muutenki tämä maa teema

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tehdä yhden teemapäivän kynne niin Että kaikki kynnet olisi samanlaisia? Näyttää nimittäin aika sekavalta tuollainen että jokakynsi erilainen... Toki tämä on vain mun mielipide ja joku toinen saattaa taas tykätä tuollaisesta :) muuten tämä teemaviikko on ollut kivaa seurattavaa !

nella kirjoitti...

Enail ja eekku>> kiitos:)
Ano>> joo tosiaan välillä kokonaisuus näyttää melko sekavalta ku joka kynsi on erilainen... Toisaalta on vaikeaa valita maasta/kaupungista vain yksi asia jonka kynsille laittaa :)