sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Teemaviikko: kaupungit & maat, day 7

Viimeisen teemapäivän aiheena on oma kotikaupunkini Helsinki. Vaikka olenkin asunut Helsingissä noin 15 vuotta oli tosi vaikea keksiä millaiset kynnet teen.. Helsingissä tykkään kuitenkin satamasta ja merestä, joten peukkuun pääsi laiva edestäpäin kuvattuna. Myös etusormessa on meriteema; aaltoja, lintuja ja pilviä :) Nimettömässä on Suomen lippu ja pikkusormessa lukee "HKI" (Helsinki) sydämessä. Teemaviikko meni tosi nopeasti, oli tosi hauska tehdä näitä erilaisia kynsiä! Omat lempparit oli päivät 5 ja 6 (Hawaii ja Lontoo), mitkä kynnet teille jäi mieleen? Entä mitä mieltä tästä teemaviikosta olette? 


käytetyt: Golden Rose Graffiti 01, Kiss Nail Art Black, Gina Tricot Beauty 15 Petrol, Mavala 180 Candy Floss, Lumene 9 Live It Up, Kiss Nail Art White, Mavala 181 Blue Mint, Gina Tricot Beauty 60 In Love, dotting tool

5 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Nää on ihanat. :) Jotenkin tosi hyvin saatu kynsille kesäinen/merellinen ilme. :)

nella kirjoitti...

kiitos:)

iinankynnet kirjoitti...

tosi hienot kynnet, ja tykkään muutenki hurjan paljon sun blogista!!(:

Anonyymi kirjoitti...

Nella, aivan törkeen upeita jokaikinen teemaviikon kynsi! Sulla on hyvä inspiraatio jokaiseen kynteen yksityiskohdilla, joka antaa mulle motivaatiota ja jaksamista kynsien tekemiseen! Haen just ideoita käsin lakattuihin kun kyllästynyt oon leimoihin. :D Vielä kerran että aivan tosi hienoja! Lahjakas oot!

-henu

nella kirjoitti...

Kiitos kiitos :)