lauantai 20. lokakuuta 2012

Kultasade

Heippa kaikille! Lakkasin eilen kynnet uudella tummanlilalla OPI lakallani, lakka oli (niinkuin OPIt yleensäkin) hyvälaatuista ja peitti kahdella kerroksella. Koristeluiksi ajattelin tehdä kärkiin kultaisella liukuvärjäyksen, mutta (koska katsoin samalla telkkaria) ajatuksissani teinkin liukuvärjäyksen kynnen alkuun :D No, päätin lakata muutkin kynnet samalla tavalla, lisäsin kultaista glitteriä ja lopputulos olikin ihan kiva:) Useinmiten itselläni ainakin tälläisistä "vahinkokynsistä" tulee kivempia kuin tarkkaan suunnitelluista.
Käytetyt: OPI Honk If You Love OPI, Gina Tricot Beauty 14 Gold, kultaista glitteriä

3 kommenttia:

Karo kirjoitti...

Sulle olis tunnustus blogissani ;) http://kynsitytto.blogspot.fi/

Ansku kirjoitti...

ttuli vaan mieleen että jos leikkaat kynnet (vaikka varmaan et) mutta miten saat ne siitä kasvamaan tuon mittaisiksi, kauanko siinä kestää jne. Millä nopeutat kasvua? Kiitti jos vastaat! ;)

nella kirjoitti...

Hehe, leikkasin just kynnet kun etusormen kynsi napsahti poikki... Kynsien kasvatus kestää pari kuukautta. Jos haluaa kasvattaa kynnet nopeammin, niin apteekista saa vaikka mitä vitamiini yms valmisteita, joiden pitäisi nopeuttaa kynsien kasvua. Itse en sellasia kuitenkaan käytä, kynnet kasvaa omaa tahtiaan sitten takaisin :)