perjantai 19. lokakuuta 2012

ostokset kauneusmessuilta

Heippa kaikille! Olin tänään kauneus&muotimessuilla Helsingin messukeskuksessa ja kauneuteen liittyen siellä oli tietysti kynsilakoillekkin omia kojuja :) Kojuissa oli mm. glittereitä, konad-laattoja, kynsitarroja yms. halvemmalla kuin kaupoissa. En hirveästi kierrellyt kynsien koristeluun liittyviä ständejä, koska sieltä olisi saattanut lähteä mukaan vaikka mitä "tarpeellista" :D Sen sijaan löysin OPI:n kojusta lakkoja alennuksella 2kpl/10€! Ihan mahtavaa, koska muistaakseni esim. sokoksella lakkojen hinta on 13€/kpl. Eli näiden messuilta ostettujen lakkojen kappale hinta oli vain 5€ :) Ihan hyvät löydöt, jos olette menossa kauneusmessuille niin suosittelen kurkkaamaan kynsitarvikkeita, oli nimittäin ihan kivoja alennuksia:)

Syksyisempi tummanlila Honk If  You Love OPI  ja vaalenpunainen Are We There Yet?

6 kommenttia:

Inka - Erika kirjoitti...

Siis oon varmaa vähä tyhmä ku siis en oo ees tienny et toi OPI on joku lakkamerkki oikeesti, ku ostin täältä Thaimaasta missä asun, nii iha randomilla nuita kolme tietämättä et niitä on Suomessaki ja ne makso n. 50snt/kpl euroissa :o Tai no en tosin tiiä tehäänkö täällä kynsilakkojaki feikkeinä ;) Mut se oli kummiski tosi hyvä lakka oli nyt oikee OPI tai ei :D !

Inka - Erika kirjoitti...

Ei se ollukkaa toi OPI vaikkakin samanlainen purkki ja samat värit ja kaikki eli se oliki feikki :D

Bambi kirjoitti...

Ihania löytöjä!

eekku kirjoitti...

kivoja löytöjä ,mie olin myös eilen siel =)

Anonyymi kirjoitti...

Noi 5€:n OPIt oli sellaisia jämävärejä. Netistä saa tilattua kaikki uudetkin lakat alle kympillä, eli periaatteessa mikään ei ollut OPin osastolla edullista.

nella kirjoitti...

Anonyymi>>En ole hirveästi lakkoja tilaillut nettikaupoista, joten en tiedä niiden hintojakaan ja vertailin vaan sokoksen hintoihin eli siihen verrattuna halpoja oli :)