tiistai 11. joulukuuta 2012

Arctic Treasure

Heippa kaikille! Lupasin ladata tänne blogiini tekemäni tutoriaalin edellisen postauksen lumihiutale kynsistä. No koska en voinut pyytää apua keneltäkään joka osaisi hiukan paremmin editoida videoita niin onnistuin jossain vaiheessa poistamaan videon? Varmuuskopiota ei ole, joten teen videon uudelleen ja lataan tänne varmaankin tämän viikon aikana :) Löysin myös koneeltani jo kesällä tekemäni vesimarmorointi videon ja voisin kyllä senkin latailla tänne paremmalla ajalla.

Mutta, eilen kävin ostamassa vähän piristystä, nimittäin jouluisen kynsilakan :) Löysin tämän Isadoran kultaisen glitterlakan Sokokselta hintaan 8 € ja täytyy kyllä sanoa että tykkään tästä tosi paljon :) Näyttää varmasti kivalta myös esim. mustan tai punaisen lakan kanssa. Kynsiin laitoin alle Gina Tricotin kultaista lakkaa (14 Gold) ja päällä on Isadoran lakka 751 Arctic Treasure.


1 kommentti:

Chiki Dang kirjoitti...

ihanat kynnet :) käy hei muuten osallistumassa arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html